Selecteer een pagina

COACH CERTIFICATIONS TRAINING AND COACHING

“Everything Seems Impossible Until It Is Done” – Nelson Mandela

1. Groeps Trainingen

Voor bedrijven en organizaties die weten dat een goed samenwerkend, innovatief en creatief team de beste manier is om optimale bedrijfsresultaten te realiseren

2. Word een professionele Coach

Beleef je droom, of bouw je gedroomde team door middel van internationaal erkende coaching-vaardigheden en technieken en het Enneagram

3. Expatriate Spouse Programs

Upskill yourself to be the commander in chief of your total well-being before, during and after expat life.

4. Life Coaching

Herontdek jezelf, ontdek aspecten en talenten die je al lang vergeten was en accepteer jezelf voor wie je bent.

5. Business Coaching

Activeer en stimuleer de ondernemer in jezelf, omdat het ook onze droom is wanneer jij jou dromen kan realiseren en beleven. Start vandaag nog met jouw droom project!

Waar ben je gevestigd?

New York? Amsterdam? Antwerp? Paris? Oslo? In-house of Online Coaching en Webinar Opleidingen laten je toe om waar je je ook bevindt van onze diensten gebruik te maken.

Groeps Opleidingen

Bedrijfs Opleidingen

Voor bedrijven en organizaties die de kracht en kwaliteiten van de werknemers benutten om zowel  bedrijfs objectieven als resultaten te behalen en daarbij het concept van Intrapreneurship aanmoedigen en ondersteunen.

Wat omvat ons aanbod aan Groeps Opleidingen?

Dream Building –  Enneagram  –  Empowerment Opleidingen en Workshops – Geacrediteerde Coach Certificaties voor leidinggevende functies

Om te Motiveren, Talent te ontwikkelen, Pro-Actief te Handelen, Strategisch te  plannen en het aanmoedigen van Entrepreneurship (Intrapreneurship) binnen de werkomgeving en team leden stimuleren om het beste uit zichzelf te halen

 

Het versterken van klantrelaties door gebruik te maken van het InnerLifeSkills Ennegram persoonlijkheids typering systeem.

Hoe kan ik internationaal geacrediteerde coaching technieken aanwenden om teams en individuele werkenemers te motiveren, te begeleiden, talenten te ontwikkelen met als doelstelling bedrijfs resultaten te behalen en werknemers te behouden.

Het versterken van interpersoonlijke relaties tussen team members met het Enneagram Persoonlijkheids typering systeem om zo groeps cultuur en resultaten te bevorderen.

Het transformeren van team members tot Intrapreneurs met het ILS 7- Step Dream Builder programma en een keuze van andere pakketten om creativiteit, persoonlijke kracht, innovatie, motivatie, planning en prestatie te stimuleren.

Motivatie Trainingen om de samenwerking binnen je team te verbeteren, in groep creative projecten te ontwikkelen en de kracht van individuele team leden en team stimuleren.

Een op maat gemaakt programma zal in samenspraak met de klant besproken worden. Elk programma kan in synergy met het ILS 7- Step Dream Builder programma gebruikt worden.

Bouw aan je Dream Team met

De InnerLifeSkills Dream Builder

Activeer de Ondernemers in je Team.

Maak van je team enthousiaste Intrapreneurs met het InnerLifeSkills Dream Builder Programma

Voor ondernemingen die hun medewerkers, ongeacht van welke generatie, functie en opleiding, de extra stimulans willen geven om gezamelijk projecten en visies te realizeren.

 

Coach 101 voor Leidinggevende Funkties

Trainingen om managers en leiders te voorzien van internationaal geacrediteerde (ICF) coaching technieken om te bouwen aan oplossing gerichte werkculturen alsook aan productieve en samenhangende teams.

Enneagram Workshops

Een team leiden met verschillende persoonlijkheden en generaties kan soms zo zijn uitdagingen hebben. Bouwen aan een goed samenwerkend team wordt pas echt mogelijk als je jezelf en je team de inzichten van de 9 verschillende persoonlijkheids types en “the reason behind the behaviour” aanbiedt.

Met de kennis van de Enneagram zal er:

– Een betere onderlinge verstandhouding ontstaan omdat Persoonlijkheid niet langer als Persoonlijk beschouwd wordt

– Het verkrijgen van nieuwe inzichten hoe iedereen kan evolueren naar een hogere expressie van zichzelf en zo de kans krijgt om talenten en kwaliteiten ontwikkelen

Interactive workshops en trainingen worden zowel in-house als webinar based georganizeerd.

 

Word een Professionele Coach

Certifieer als een InnerLifeSkills Enneagram Coach

Certifieer als een InnerLifeskills Dream Builder Coach

Word een Coach in de werkomgeving

Leef je droom en leer internationaal geacrediteerde coaching skills.

Alle cursussen en cursus materiaal zijn in het Engels.

CERTIFICIEER ALS ENNEAGRAM COACH

Learn Enneagram favicon

“Neem persoonlijkheid niet persoonlijk”

De Enneagram is een set van 9 duidelijk te onderscheiden persoonlijkheids types dat je leert  waarom je bepaalde dingen doet en niet doet. Het toont je waarom je bepaalde beslissingen en akties neemt.

Enneagram Coaching draait allemaal om het beter verstaan van je eigen persoonlijkheid alsook de persoonlijkheid van anderen en zo de relatie met jezelf en anderen te verbeteren.

Gecoached worden in de Enneagram zal je helpen om de geheimen omtrent gedrag te ontgrendelen, je te bevrijden van zelf sabotage en hindernissen om te zetten in pluspunten.

Investeer vandaag nog aan je persoonlijke groei.

 

1. Je ben reeds een professionele coach en wil nu ook Enneagram Coaching aan je diensten toevoegen. Welkom in de online cursus!

Gelukkig en soms ook wat frustrerend ondervinden we dat velen voor het beroep als coach gekozen hebben. Dat maakt dat er heel wat  concurrentie is en dat kan ietwat een uitdaging zijn om nieuwe klanten te vinden.

Hoe kun je je nu diferentieren van andere coaches? Door iets unieks aan bieden en er ook goed in worden!

Als certified ILS master Trainer biedt ik u de Internationale  ILS Enneagram Coach opleiding (ICF) aan.

WAAROM ENNEAGRAM COACH WORDEN

Het aanbieden van ILS Enneagram Coaching zal je een competitief voordeel geven.

What is life about? RELATIES! Hoe zou het zijn als jij je klanten kunt helpen om hun interpersoonlijke relaties met vrienden, familie, partners, collega’s en met zichzelf kunnen verbeteren?

In tegenstelling tot sommige Enneagram testen is de ILS “Enneagram Coach methodologie betrouwbaar en accuraat.

Het ILS Enneagram programma geeft je een diepe kennis en inzichten over het systeem. Het wordt op een zodanig unieke manier uitgelegd dat het bijzonder makkelijk is voor klanten om die inzichten en kennis aan te leren en te gebruiken in hun dag dagelijks leven.

1. Je heb nog nooit gecoached

Je hebt geen tijd of ambitie om op dit ogenblik professionele coach te worden maar je wil toch de fundamentele technieken aanleren die in het Enneagram Coach pakket verwerkt zitten.

What is life about? RELATIES! Hoe zou het zijn als jij je klanten kunt helpen om hun interpersoonlijke relaties met vrienden, familie, partners, collegas en met zichzelf kunnen verbeteren?

In tegenstelling tot veel Enneagram testen is de ILS Coach Methodology betrouwbaar en accuraat.

Je will internationaal geacrediteerde coaching skills toevoegen aan de Enneagram Coaching om hiermee je klanten een meerwaarde te geven.

Het ILS Enneagram programma geeft je een diepe kennis en inzichten over het systeem. Het wordt op een zodanig unieke manier uitgelegd dat het bijzonder makkelijk is voor klanten om die inzichten en kennis aan te leren en toe te passen in hun dag dagelijks leven.

CERTIFICEER ALS DREAM BUILDER

Wordt een InnerLifeSkills Dream Builder Coach of leer de Dream Builder om je eigen projecten uit te werken.

Coach je klanten om hun dromen waar te maken met de unieke 7- Step Dream Builder

Hoe vaak hoor je mensen zeggen dat ze hun dromen willen realizeren, een project willen opstarten waar ze gepassioneerd over zijn? Hoe vaak heb je daar zelf aan gedacht? Misschien wil men een consulent

worden in iets waar men gespecialiseerd in is, misschien wil iemand een eigen zaak opzetten, of een boek schrijven, een film regiseren, een jaar vrijaf nemen om de wereld rond te reizen, of aan een relatie werken! Een project of initiatief waarin ze hun levensdoel kunnen realizeren en beleven.

Iedereen heeft dromen en er zijn twee mogelijkheden. Ofwel blijven we dromen ofwel starten we met het realizeren van de droom en even belangrijk, maken we er een succes van.

Het Dream Builder programma inspireert, opent potentiëlen en gidst klanten door een logisch stappen plan om enig welke droom te realizeren. Start vandaag en vraag meer informatie via het contact formulier onderaan deze pagina.

 

Vragen voor u…

Hoe vaak hoor je mensen zeggen dat ze niet gepassioneerd zijn in wat ze doen?

Hoe vaak zegt men, ik weet niet hoe ik eraan moet beginnen?

Hoe vaak hoor je mensen zeggen dat iets ze weerhoudt om aan de droom te beginnen?

Hoe vaak hoor je dat mensen wel zouden willen maar geen tijd of inspiratie hebben?

WAAROM EEN ILS DREAM BUILDER COACH WORDEN?

Om dromen te realizeren! Om mensen gelukkig te maken! Om jezelf gelukkig te maken!

Als mensen gelukkig zijn en hun dromen kunnen beleven kunnen we met zijn allen bijdragen aan een betere wereld.

Om deze methode toe te pasen voor startups, ondernemers projecten en voor coaches die zichzelf en anderen willen coachen.

WIE KAN EEN ILS DREAM BUILDER COACH WORDEN of leren om dromen te realizeren.

Iedereen die wil bijdragen om dromen waar te maken.

InnerLifeSkills Dream Builder 101: To build your own dreams

InnerLifeSkills Dream Builder Coach: InnerLifeSkills Coaching Foundation + Dream Builder: For good communications

InnerLifeSkills Dream Builder Professional Coach: Dream Builder + InnerLifeSkills Professional Coach: To master all the tricks and start coaching dreams! Expand your coaching business!

How would it make you feel if you would become a Dream Builder Coach and coach your clients building their dream?

What if you could offer your clients straight away a package of minimum 7 coach sessions?

All Trainings Are:

R

webinar based, so you don’t need to spend time in traffic. Enjoy the training from home, the airport, a business trip.

note: webinar based trainings are as interactive as the in-house trainings.
R

in-house: upon specific request

The Enneagram Coach – Dream Building Coach –  Coach 101 training are part of the InnerLifeSkills Coach Programs for which Ireen Branders is a licensed trainer. InnerLifeSkills is an ICF-ACTP accredited training center.

Life Coaching

Coaching Voor Individuelen En Bedrijven

We zijn allemaal heel en compleet maar het leven, opvoeding en onderwijs heeft dit echter naar de achtergrond geduwd en dat maakt dat we eigenlijk vergeten zijn wie we echt zijn. Herontdek je heelheid, je  compleetheid, herwin de mooie persoon die je al bent en transformeer de Rups in een Vlinder.

Enneagram Coaching

Learn Enneagram favicon

“Neem persoonlijkkheid niet persoonlijk”

De Enneagram is een set van 9 duidelijk te onderscheiden persoonlijkheids types dat je leert  waarom je bepaalde dingen doet en niet doet. Het toont je waarom je bepaalde beslissingen en akties neemt.

Enneagram Coaching draait allemaal om het beter verstaan van je eigen persoonlijkheid alsook de persoonlijkheid van anderen en zo de relatie met jezelf en anderen te verbeteren.

Gecoached worden in de Enneagram zal je helpen om de geheimen omtrent gedrag te ontgrendelen, je te bevrijden van zelf sabotage en hindernissen om te zetten in pluspunten.

Investeer vandaag nog aan je persoonlijke groei.

Vraag je gratis introductie Enneagram Coaching Session aan en vul de contact form onderaan deze pagina in.

 

ZELF VERTROUWEN COACHING

Coachen om terug de “ Zelfverzekerde Jou” te worden zodat je kunt schitteren in alls wat je doet en terug kunt “Houden” van jezelf!

Gebrek aan zelfvertrouwen kan een echte hindernis zijn in het realizeren van je dromen. Een droom kan eigenlijk alles zijn, een goede relatie met je partner of kinderen, het behalen van resultaten op het werk, het ondernemen van een project, een presentatie geven enz.

Ik coach je zodat je opnieuw toegang krijgt tot je intuitie, wijsheid, kennis en persoonlijke kracht om je dromen te realizeren.

Coachen is de ideale manier om toekomst gericht te werken, out of the box te denken, het beste uit jezelf te halen, hindernissen te overwinnen en het verleden achter je te laten liggen.

De coaching sessies worden zowel one to one als online aangeboden.

Vraag je gratis Cappucino Coaching Session aan via de contact form ondraan deze pagina en we werken samen iets uit wat voor jou werkt!

Business Coaching

Dream Building Coaching voor Individuelen en Organizaties

Wij activeren de Ondernemer in je omdat we geloven dat iedereen de kans moet krijgen om dromen te realizeren.

Ben je klaar om te beginnen?

Wat houdt Business Coaching in?

Phase 1: Empowerment

De eerste stap gaat over het Empoweren en Her-Ontdekking. Doorheen het coaching proces wordt toegang verkregen tot je intuitie, wijsheid, en kennis zodat je je eigen oplossingen en strategien kan uitwerken alsook hindernissen omzetten in pluspunten.

Phase 2: Project Creatie

Hier nemen we je door onze 7- Step Dream Builder om een voor jou een op maat gemaakt programma uit te werken dat voldoet aan jou specifieke benodigdheden en doelstellingen. Het enige wat je nu nog moet doen is Actie ondernemen om je droom te Realizeren!

 

Ondek je Persoonlijke Kracht

Verbeter je Relaties

Transformeer Zwakke punten in Sterke punten

Enneagram

7 Step Dream Builder

Op maat gemaakt programma

Gedurende de eerste sessie wordt bekeken wat voor jou het belangrijkste is om eerst aan te werken. Een op maat gemaakt pakket wordt voor jou en met jou gecreeerd en kan op elk moment aangepast worden. Coaching is Partnership tussen coach en klant.

Voor wie is Business Coaching bedoeld?

Coaching Nieuwe Ondernemers in het realizeren van dromen:

Ondernemerschap is niet enkel gereserveerd voor jonge mensen, het is voor iedereen die “jong van hart is”

Hoe dikwijls heb je er al aan gedacht hoe het zou voelen als je iets kan doen waar je gepassioneerd over bent en iets waarin jij de ondernemer bent en geen rekenschap moet geven aan iemand die boven je staat?

Misschien wil je wel als consulent aan de slag in iets waar jij expert in bent, je wil je eigen zaak opstarten, je wil een boek schrijven of een film regiseren. Iets wat je echt vreugde en geluk geeft en je toelaat om je levens doelstelling te beleven.

Het Dream Builder programma inspireert, ontgrendelt je potentieelen en gidst je doorheen het process om die dromen op een succesvolle manier waar te maken.

Vraag vandaag nog je gratis Cappuncine Sessie aan via de contact form onderaan deze pagina.

Coaching om je dromen te realizeren na een “Loopbaanonderbreking”

Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen, LEEF DE NIEUWE JOU!

Je hebt je loopbaan opgegeven om tijd vrij te maken voor je opgroeiende kinderen,

Je hebt je carriere opgegeven omdat je je partner gevolgd bent naar het buitenland en het leven van een Expat Spouse op je genomen hebt.

Je hebt je loopbaan opgegeven om voor een hulpbehoevend familie lid te zoren.

En nu ben je klaar om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Je wil iets doen waar je altijd al van gedroomd hebt. En nu heb je de leeftijd, de ervaring en de kennis. Nu kun je al die fantastische kwaliteiten combineren en als een “ nieuwe jou” in de wereld stappen en je dromen gaan realizeren.

Wij gidsen je doorheen het hele proces, stap per stap, hindernissen worden overwonnen.

Vraag hier via de contact form onderaan de pagina je gratis info sessie aan.

 

Coaching voor Leiding Gevende Functies

Ondernemers zijn de nieuwe leiders in organizaties en bedrijven

Vragen voor jou…

Hoe zou het voelen om Ondernemer’s Denken te integreren je management stijl?

Hoe zal dit positief bijdragen aan je carriere?

Hoeveel meer zou je kunnen realizeren als je deze kwaliteiten kunt toevoegen aan je huidige talenten?

Wat voor een effect zou dit hebben op je team?

Samen met jou werken we een op maat gemaakt programma uit om je leiderschap te accelereren  via de 7- step Dream Builder, Enneagram en Empowerment programmas

Share This